Menu

Een winstgevende investering - tegen de meest concurrerende prijzen in de wereld!

Schrijf je in voor een persoonlijke EDOC-login zodat je de verschillende hulpmiddelen van het systeem kunt gebruiken.

Wij bieden verschillende opties die aan je behoeften voldoen.


Een analyse heeft geen waarde op zichzelf ...

Hoewel veel andere leveranciers beweren dat het wel waarde op zichzelf heeft. De waarde van een analyse of een onderzoek hangt af van wat jij ermee doet! De prijs van een analyse mag je niet belemmeren in je poging om jezelf, je medewerkers of je klanten te ontwikkelen.


Met PayGo krijg je toegang tot krachtige instrumenten en beoordelingen

Met EDOC krijg je toegang tot de instrumenten en beoordelingen wanneer je ze nodig hebt. Het EDOC-systeem is 24 uur per dag 7 dagen per week open!


Verschillende rapport profielen voor verschillende gelegenheden - kies wat je wilt

Maak je rapporten persoonlijker. Ensize biedt je een aantal verschillende templates in hetzelfde systeem. Een Ensize-rapport kan zo vaak worden afgedrukt als je wilt. Je kunt ook de items en onderwerpen die je in elk rapport wilt opnemen, selecteren en opslaan als een favoriete template.


Een 100% cloud gebaseerde service - geen installatie nodig

Wij bieden een volledig webgebaseerde service aan. Je hebt alleen een internetverbinding en je persoonlijk inlog-ID en wachtwoord nodig en daarmee ben je klaar om te beginnen.


Doe je analyse in meer dan 30 verschillende talen

De analyses kunnen in de meeste belangrijke talen worden gedaan. Ensize werkt er voortdurend aan om meer taalversies beschikbaar te maken.


De rapporten zijn beschikbaar in maximaal 11 verschillende talen

Je kunt ervoor kiezen om de rapporten in veel verschillende talen op te slaan of af te drukken zonder extra kosten. Ensize werkt er voortdurend aan om meer taalversies beschikbaar te maken.