Menu

Ensize - Richtinggevend

Ensize International biedt een wereldklasse platform met uitgebreide en effectieve hulpmiddelen voor de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties om succesvol te zijn.

Ensize is een vooraanstaand internationaal assessment bedrijf. Ons platform, Ensize Dynamic Online Center - EDOC, biedt een flexibel en gemakkelijk te gebruiken systeem voor grote hoeveelheden analyses, studies en onderzoeken. Het EDOC-systeem biedt elke gebruiker een persoonlijke inlog met toegang tot een breed scala aan vooraanstaande hulpmiddelen en assessments.


Onder onze klanten bevinden zich consultants, gecertificeerde coaches en HR-specialisten die werken met verkooptrainingen, leiderschap, vaardigheden ontwikkeling en werving als ook bedrijven die zelf hun eigen personeelsontwikkeling en wervingsactiviteiten managen.


Onze Visie

Wij maken het mogelijk voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties om hun winstgevendheid te vergroten door de organisatie en de mensen die de organisatie vormen, te ontwikkelen om zo optimaal gebruik te kunnen maken van hun volledige potentieel.


Onze Missie

Het aanbieden van een breed pakket van gemakkelijk te gebruiken, betrouwbare en flexibele hulpmiddelen met een goede kwaliteit tegen de beste prijs op de markt.


Ons Doel

Onze klanten een cloud gebaseerd systeem aan te bieden met analyses en hulpmiddelen voor het genereren van kwalitatief hoogwaardige feedback.