Menu

Het EDOC-systeem

Psychologie en gedragswetenschappen zijn steeds belangrijker geworden als kennisbron voor ontwikkeling, bedrijfsgroei en talentmanagement. In de wereldeconomie van vandaag moeten we ons sneller aanpassen aan veranderingen dan ooit te voren - EDOC houdt je flexibel, scherp en gericht op succes.

Het EDOC-systeem (Ensize Dynamic Online Center) omvat analyses en hulpmiddelen die het mogelijk maken om meetbare antwoorden te hebben op veel van de problemen die jij of je organisatie het hoofd moeten bieden. Het doel van alle analyses en metingen is om terugkoppeling te genereren. Terugkoppeling geeft het individu, het team en de hele organisatie de juiste handvatten om beter te presteren.


Voor het EDOC-systeem hoeft er geen software geïnstalleerd te worden. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Het systeem bevat functies zoals planning, follow-ups, rapportage, rapport prints en nog veel meer.


De training voor de certificering is het startpunt voor het gebruik van het EDOC-systeem en de bijbehorende hulpmiddelen. Wij bieden training met certificaat om op een efficiënte en effectieve manier met de instrumenten Puzzel DISC (beoordeling van gedragsstijlen) en Drijfveren (motiverende beoordeling) van Ensize te werken. Ook krijg je training in het gebruiken van de belangrijkste toepassingen en functies van het EDOC-systeem. Na de training ontvang je een officieel certificaat voor Puzzel Disc en Drijfveren van Ensize en krijg je toegang tot het EDOC-systeem.


Om te beginnen, registreer je je voor een certificatie cursus. Wanneer je de certificatie cursus afgerond hebt, ontvang je een persoonlijke login voor het EDOC-systeem en kun je beginnen met het gebruiken van de analyses en hulpmiddelen.